Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Syklist braste inn i bil

Skrevet 27.10.2009 19:46 - Lokale saker


Ulykke i farlig kryss.

 

En ung syklist ble skadet etter at han braste inn i sida på en personbil ved Havenget ved 18.45-tiden tirsdag. Tilstanden er ennå uavklart.

 

Det var nedenfor Gammelgarden i krysset inn mot Havenget ulykken skjedde.

 

- Gutten i 10-12 årsalderen kom i høy hastighet ned langs gang- og sykkelvegen da han kjørte rett i sida på en bil som kom nedenfra og svingte av retning Havenget, sier politimann Odd Harald Fossland ved ulykkesstedet.

 

Gutten er nå sendt med ambulanse til sykehus. Fossland kan ikke si noe om guttens tilstand, men sjåføren av ulykkesbilen sier at gutten ikke var bevisstløs etter sammenstøtet.

 

Gutten ble ikke kastet over bilen, men ble liggende på samme side.

 

Syklisten brukte ikke lys på sykkelen.

 


Bilen bærer preg av et kraftig sammenstøt. Sideruten ble slått ut. Samtidig er det bulker i sidedøra.

 

Farlig og uoversiktlig kryss

 


Ved ulykkesstedet tirsdag kveld: Politibetjent ved Skaun lensmannskontor Odd Harald Fossland.

- Det kan være vanskelig å se syklistene for bilistene når de kommer ned sykkelbanen fra Ilhaugen. Da blir det særlig farlig når bilene som skal inn retnig Havenget kommer samtidig. Det fikk vi bevis for i kveld, sier politibetjent Fossland.

 

Mens NN er til stedet er det også fler forbipasserende som bemerker at; "dette har vi ventet på lenge" og mener krysset er livsfarlig.

 

Høsten høyssesong for slike ulykker

 


Ved ulykkesstedet: Politibetjent ved Skaun lensmannskontor Tomas Staff. Syklisten kom fra gangveien i bakgrunnen og traff en bil som svingte av Ilhaug-veien inn her til høyre retning Havenget.

 

Tomas Staff i politiet oppfordrer alle om å være nøye med å bruke lys og refleks i høstmørket. - Høst og regn er naturlig nok høysesong for slike ulykker, sier Staff.

 

 

AL

 


Til toppen

Del denne artikkelen på kjedlie greier.. hoff! Men oppfordre all som e ut å bevege sæ på kveldstid.. både liten å stor te å smætt på sæ gulvæstn... å nå lys på sykklan sin! Itj bestandi lik greit å vær bilist! All har sjett kor vanskelig det e å sjå folk å har irritert sæ over det! Da bør folk ta ansvar for sæ sjøl å anna folk å bruk refleks! Mørkt å lortåt å bløtt ut! så e ei ekkel tid å sjå myke trafikanta når det kjæm bil i mot å det regne osv.. Så vældi greit på dagtid å når man sjer nå gult langt borti svingan å trean istan for att en gråkledd jogger pluttsel dukke opp.


 Skrevet av: rooney


Det er forferdelig synd at slikt må skje før det kommer fram at dette er et farlig og uoversiktlig kryss. Det har vært diskutert bland foreldre og i flere fora hvordan det var mulig å ordne denne avkjørselen så uoversiktlig da den ble laget. Med all den trafikken som er til og fra barnehagen på Oterhaugen morgen og ettermiddag er det et under at dette ikke har skjedd før. Kjører selv barn i barnehagen og er obs på at dette krysset håpløst. Spesielt nå på høsten når det er tidligere mørkt er det fryktelig vanskelig å se om noen kommer nedover gangfeltet fra Ilhaugen. Håper vi slipper å se at liv går tapt før veieier/myndighetene gjør noe med dette krysset. Håper for all del at det går bra med gutten og de andre involverte.


 Skrevet av: Engstelig mor


Kjører barnet mitt til Oterhaugen barnehage hver dag og det har vært flere ganger der jeg har sett barn i 10-15 års alderen komme i susende fart på sykkel over dette gangfeltet.De peiser over uten å se seg for og ikke alle har hatt hjelm. Er det ikke slik at syklister skal gå av sykkelen å gå over? Skjønner at det er litt vanskelig å få barn/unge til å følge akkurat dette,men de bør lære seg å beherske farten og i det minste se seg for før de krysser gangfeltet. Alle vet at dette er et farlig kryss å da får jeg hakeslepp når jeg ser de som suser over og har på forhånd bestemt seg for at det ikke kommer biler.


 Skrevet av: Tonje


jeg kjørte forbi rett før ulykken inntraff å jeg så at han brukte hodelykt.....


 Skrevet av: ilhugen


Skummelt å sykle på gangvei, og spesielt over gangfelt. Sykling egner seg best på veien, der er man mer synlig for bilister i kryss og man er ikke til fare for fotgjengere. Men det er dessverre ikke alltid like populært blant mange bilister..


 Skrevet av: KjellLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: