Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Mistet én av ti Facebook-brukere

Skrevet 27.09.2010 10:41 - IT

 

Norge er det eneste av 30 land som har nedgang i antall brukere av facebook i august. Det viser en talloversikt presentert for Facebook-annonsører. Totalt mistet Facebook 239.000 brukere i Norge i løpet av sommeren, men kommunikasjonsmann avviser at det er snakk om noen reell nedgang.

 

- Hele Nordens brukertall stiger betydelig, inklusive Norge. I begynnelsen av august var tallet drøye 2,1 milluioner brukere, ifølge Facebook, sier Jan Fredrikssjon i kommunikasjonsbyråeet Text 100 til Dagens Næringsliv.

 

Det spesielle med saken er vel kanskje likevel at Facebook oppgir at de når 1,5 millioner brukere i Oslo. Men dette skal det være en enkel forklaring på. Avisen skriver at den overdrevne Oslo-befolkningen skyldes at internettleverandører og mobiloperatører registrerer IP-adressene, som viser hvilken maskin som logger seg på, på sine forretningsadresser i Oslo-området. Det gjør at mange utenfor Oslo, likevel blir registrert som tilhørende her.

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: