Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Light Yellow med venner

Skrevet 07.02.2011 15:12 - Kultur

Fredag kveld holdt Light Yellow konsert i Børsa kirke. Med på laget var noen inviterte venner.

 

 

Det var en variert meny bandet kunne by på, med låter fra norske band som Vamp, Dance with a Stranger, Jørn Hoel og Kaizers Orkestra.

 

I tilegg til cowerlåter vartet bandet opp med egenprodusert materiale, den første skrevet for anledningen. Sangen, ”Hviler på høstblad”, ble urfremført og gitarist Stian Bratlie debuterte visstnok som vokalist, sammen med Sondre Løseth.

 

En kjempefin sang der han beviser at han behersker mer enn gitarspill, noe som på mange måter kjennetegner dette bandet.

 

De er allsidige og viser flere ganger at de behersker mange genre, men også ulike instrumenter, som når Kristian Bolland bytter mellom gitarer og tangenter.

 

 

Denne konserten sto opprinnelig på programmet forrige søndag, men med vokalist uten stemme, måtte den utsettes.

 

At Sondre Løseth noen dager tidligere, var stemmeløs, var det ingen ting som tydet på denne kvelden, han viste hele kvelden at han har en stor stemme, med et vidt spekter.

 

Og han takket et kjerringråd fra Valsetgardan i Buvika for at han så kjapt fikk igjen stemmen. Det gikk visstnok ut på å synge i et rør, i ei bøtte vann…. Eller noe sånt.

 

 

 

Med seg på laget hadde bandet med seg et knippe venner som gjorde konserten fullkommen; Siv Marit Egseth på sang og Solveig Ellinggard på bratsj og tangenter, to som for øvrig har vært å se på mangt et arrangement i kulturuka, opptil flere konserter pr dag til tider, imponerende!

 

I tillegg; Maren Marie Wilhelmsen på fløyte, Jarl Magnus Hammertrø Rian på trommer, og Knut Estenvoll Rosmo på bassgitar.

 

 

 

Håper å høre mer, både av Light Yellow og av ”vennene”!

 

 

 

Tor Erik Langmo

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: