Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Fortjent heder til en ildsjel

Skrevet 09.03.2015 20:37 - Lokale saker

Kulturprisvinner Kjell Halvorsen og Ordfører Jon P Husby, med oljemaleri av Tore Engen i Buvika, februarlys

Kulturprisvinner Kjell Halvorsen og Ordfører Jon P Husby, med oljemaleri av Tore Engen i Buvika, februarlys

 

Fredag kveld ble Skaun kommunes kulturpris for 2014 overrakt Kjell Halvorsen. Sammen med familie og gode venner fra idrett og frivillighet i Buvika, ble prisen overrakt av ordfører Jon P Husby, og blomster fra nestleder i Hovedutvalget for oppvekst og kultur HOKU) Reidar Hovtun på Tangen i Buvika.

 

I sin tale til prisvinneren la ordføreren vekt på allsidigheten og engasjementet Kjell Halvorsen har vist – ikke bare i nærmiljøet i Buvika, men også idretten i Skaun. Særlig pekte han på arbeidet med å gjennomføre Ramsjøbu-prosjektet, der Kjell var en av arkitektene og pådriverne.

 

Tidligere mangeårig leder i Buvik IL, Bjørn Hammer, hilste prisvinneren med en gjennomgang av alle prosjekter og tiltak Kjell har vært en pådriver for. Alt fra frigjøring av areal og seinere bygging av Buvik stadion, skihytta/lysløypa, orienteringssporten og Ramsjøbu. Det er en 40-årig lang periode der Kjell har gitt sitt engasjement og arbeid som har bidratt til å løfte idretten og frivilligheten i hele kommunen. Bjørn Hammer understreka også, til tross for de mange prosjektene Kjell var engasjert i, hadde han alltid oversikt og «orden i papirene» på alt han deltok i. Kjell Halvorsen har også vært folkevalgt i 3 perioder i kommunestyret i Skaun.

 

Kulturprisvinner Kjell Halvorsen, nestleder i HOKU Reidar Hovtun og ordfører Jon P Husby med oljemaleri av Tore Engen fra Buvika, Februarlys.
Kulturprisvinner Kjell Halvorsen, nestleder i HOKU Reidar Hovtun og ordfører Jon P Husby med oljemaleri av Tore Engen fra Buvika, Februarlys.

 

Kjell var også en ivrig korsanger, og Buvik Songlag lå hans hjerte nær. Det kunne faktisk skje at Kjell meldte avbud på en dugnadskveld for å fylle opp bassrekka i koret. Songlaget overrakte også Kjell blomster og gratulasjoner med kulturprisen.

 

Leder i Buvik IL, Asbjørn Leraand takket for innsatsen gjennom mange år og godt samarbeid. Det hadde ikke vært ufortjent om Kjell Halvorsen ble tildelt prisen tidligere.

 
 
Tekst: Eivind Stende
Foto: Steinar Haugen 
 

Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: