Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Internett viktigere nyhetskilde enn papiraviser

Skrevet 04.01.2009 02:55 - IT

Ifølge forskning.no oppgir nå flere amerikanere internett som en viktigere nyhetskilde enn papiraviser når de skal lese nasjonale og internasjonale nyheter. Riktignok er det bare en meningsmåling, men tallene er likevel historiske.

 

Av 1489 personer oppgir 40 prosent internett som viktigste nyhetskilde, mot 35 som oppgir aviser som viktigst i desember 2008. Andelen som oppgir nettet som viktigere enn papiravisene har økt kraftig bare fra september 2007 da andelen favør internett var på 24 prosent.

 

TV foran

Når TV kommer inn i bildet, er det fortsatt den som er viktigst som nyhetsmedium for amerikanerne. Men blant de unge konkurrerer nå internett med TV som viktigste nyhetskilde.

 

Også i Norge vet vi at internettbruken har økt kraftig de siste åra. Nyhetslesing er viktig i bruken, men nettbruk innenfor for eksempel sport og spill har tatt helt av - særlig blant unge og middelaldrende menn.

 

På Leangen: Rune Hammer (35) og Svein Olav Svee (38) bruker internett overalt hvor de ferdes. - Det er viktig å skaffe seg de siste travnyhetene straks de legges ut på nettet. Og det er meget kurant å levere bongene elektronisk, sier disse to.

 

AL

 

 

 


Til toppen

Del denne artikkelen på 
Legg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: