Siste kommentarer
til våre nyhetssaker:

Berit
Erik Evjen Høyvik
Jon Olav
Elin
Øyvind Neeraas
Orkdal
 
Ledig
 


Nabonytt gjør endringer

Skrevet 24.02.2009 23:56 - IT

Helt siden oppstarten har kommentarfeltet på Nabonytt vært en åpen spalte, der kommentarene har blitt lagt inn uten forhåndssensur. Denne praksisen ser vi oss nå nødt til å endre.

 

For deg som leser vil ikke dette merkes i noen særlig grad. Det å legge inn en kommentar vil gjøres på akkurat samme måte som før. Den eneste forskjellen er at kommentarene må forhåndsgodkjennes av oss før de gjøres synlig for alle.

 

Bakgrunnen for dette er at det den siste tiden har vært postet en del kommentarer som vi i Nabonytt føler er å gå over streken. Vi i Nabonytt respekterer at folk har forskjellige meninger. Vi vil at våre lesere skal fortsette å bidra med kommentarer og meninger om våre artikler.

 

Det vi ikke ønsker er personhets. På en slik kommentarspalte har diskusjoner en tendens til å gli ut. Vi vil fortsette å godta de aller fleste innlegg, såfremt det ikke går urettmessig på person.

 

Alle i Skaun skal ha rett til å uttale seg på Nabonytt. Men vi forbeholder oss retten til å bestemme hva som passer inn på et slikt nettsted. Vi henstiller til alle som har lyst til å ta opp et problem, kritisere naboen eller en politiker, om å ta kontakt med oss på mail eller telefon. På den måten får vi fulgt opp saken på ordentlig vis, og alle som har rett til å uttale seg får muligheten til det.

 

Alternativt kan man sende oss et leserbrev som man kan få publisert på våre sider.


Det er enkelt å kritisere anonymt, men det ligger mer tyngde i signert kritikk.

 

 

TL


Til toppen

Del denne artikkelen på Lurer på en ting! Kan dere som tar imot kommentarene,se hvem som sender dem??


 Skrevet av: pessimist


Nei. Vi ser ikke ip-adressa engang. Og selv om vi hadde sett den, hadde det vært svært vanskelig å finne frem identiteten til vedkommende. Dette blant annet fordi ip-adressene hele tiden skifter "eier". Eksempelvis kan en router f tildelt mange forskjellige ip-adresser i løpet av en uke.


 Skrevet av: AdminLegg til kommentar


Navn:
Kontaktinformasjon
Kontroll: Skriv inn tegnene Skriv inn tegnene du ser i bildet for godkjennelse.
kommentar:
 
For å unngå publisering av støtende innhold, har vi nå innført godkjenning av kommentarer.

De blir nå lest, før de blir godkjent og publisert. Vi leser igjennom jevnlig og publiserer godkjente kommentarer så fort vi kan.T2 Regnskap AS - Alt innen regnskapstjenesterTa kontakt på: