Når vi tok over gården var det ingenting her. Vi syntes det er gøy å se forskjellen fra ingenting, til en frodig oase som det er gøy og herlig å gå i. Gjerne en med litt tropisk preg som gjør at du føler at du er på ferie i et annet land.

- Camilla Hesby Johnsen, eier av Syverud Gaard

Produkter/tjenester

Hagepynt

Håndlagde dekorelementer laget av resirkulert materiale i Zimbabwe

Dahlia

En populær plante kjent for sine store og fargerike blomster

Gjerder

Kastanjegjerder og andre gjerder til enhver hage.

Vårløk

Løk fra mange ulike planter, bredt utvalg

Hageentusiastsens drøm

Gården, som en gang var en ødegård, har en rik historie som strekker seg tilbake til svartedauden. Syverud Gaard er nå en fredelig oase hvor naturens lyder dominerer. Camilla, som er odelsjente, har siden 2005, laget en tropisk hage med mange ulike planter av forskjellige arter fra hele verden.

Camilla og Frank er kjente for sine mange prosjekter og deres unike samling av over 800 forskjellige trær og 350 rosetyper. Hagen er designet med mikroklimasoner for å sikre at selv planter som vanligvis ikke trives i norsk klima, kan vokse her. De arrangerer også hagevandringer og har åpent for besøk noen lørdager i juli.

Åpne dager sommeren 2024

Inngangspris kr 90 per pers
Barn under 12 år, halv pris

Gården er åpen fra kl 11:00 til 15:00 på de markerte dagene:

UKE MAN TIR ONS TOR FRE LØR SØN
23

8. JUNI

26 29. JUNI

30. JUNI

27 6. JULI 7. JULI
28 10. JULI 13. JULI 14. JULI
29 17. JULI
30 27. JULI 28. JULI

Nettbutikk

I 2017 realiserte Camilla drømmen om en nettbutikk, hvor hun selger hagepynt, møbler og gjerder, samt løker og andre hageprodukter. Mye av dette importeres direkte fra England og Danmark, og inkluderer håndlagde produkter fra Zimbabwe.

Prosjekter

Paret er alltid i gang med nye prosjekter, som for eksempel å bygge en snitthage og et drivhus nær kjøkkenhagen. Syverud Gaard er et levende bevis på Camilla og Franks lidenskap for hagearbeid og deres dedikasjon til å skape et unikt og vakkert sted.

Kontakt Syverud Gaard
Kontakt bedriften

Syverud Gaard er tilstede på disse kanalene: