Salesup er et ledende markedsføringsbyrå som spesialiserer seg på søkemotoroptimalisering (SEO) og innholdsproduksjon. Med et mål om å maksimere kundenes avkastning på markedsføringsinvesteringer, tilbyr Salesup en rekke tjenester som hjelper små og mellomstore bedrifter å nå sine mål.

Produkter/tjenester

SEO

Søkemotoroptimalisering for bedre organsik synlighet på nettet

Digital Markedsføring

Facebook, Instagram, Google, TikTok, Schibsted, LinkedIn eller Snapchat

Nettsider

Raskt oppsett, design og vedlikehold av nettsider

Innholdsproduksjon

Video, foto, drone og tekst til ønsket plattform.

Tjenester:

  • SEO: Med over 10 års erfaring, tilbyr Salesup ekspertise innen søkemotoroptimalisering for å forbedre bedrifters organiske synlighet på nettet. Fokus er på å produsere godt og relevant innhold som tiltrekker seg og engasjerer målgruppen.
  • Nettsider: Salesup utvikler mobilvennlige og profesjonelle nettsider som gir et godt inntrykk av bedriften. De er alltid oppdatert på de nyeste trendene og sikrer at nettsidene er brukervennlige og enkle å navigere.
  • Sosiale Medier: Salesup hjelper bedrifter med å navigere og utnytte riktige sosiale medier plattformer som Facebook, Instagram, Google, TikTok, Schibsted, LinkedIn, og Snapchat for å oppnå konkrete resultater målt i salg og henvendelser.
  • Google Partner: Som en Google Partner har Salesup alle nødvendige sertifiseringer innen Google Annonsering. De tilbyr en effektiv markedsføringsstrategi gjennom Google Ads, inkludert søk, banner, mobil, shopping, og videoannonser.
  • Drone, Foto, Video, Tekst: Salesup tilbyr profesjonelle tjenester innen foto, video og innholdsproduksjon, inkludert droneopptak.

Kundebase:

Salesup retter seg hovedsakelig mot små og mellomstore bedrifter som ønsker målbar og lønnsom markedsføring. Deres kunder verdsetter konkrete resultater som kan måles i henvendelser og salg, snarere enn bare visninger.

Visjon:

Salesups team er dedikert til å levere suksess for sine kunder. De fokuserer på målbare resultater og effektiv bruk av annonseringsbudsjettet. Med deres kompetanse og erfaring, sørger de for at kundene får maksimal verdi ut av sine markedsføringsinvesteringer.

Kontakt Salesup
Kontakt bedriften

Salesup er tilstede på disse kanalene: